Diner op het Land.

Plant Based Food and Drink Experience in de moestuin (voor 1 persoon).
Boer Henk van Bijzonder Brabants en restaurant chef-kok Manfred van Bij Albrecht verbinden hun specialistische kwaliteiten in de moestuin in Deurne en serveren (op 15 of 16 juli 2022 (17.20-22.30 uur) een onvergetelijk 5-gangen diner op het land met een rondleiding van boer Henk.
Met de visie: "iedereen kan genieten van plantaardige gerechten, ook als je liefhebber bent van een stukje vlees of vis" serveert chef-kok Manfred hun plantbased foodexperience. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de opname van Bij Albrecht in de Gault Millau gids 2020. De nadruk in het restaurant ligt op culinaire duurzaamheid met respect voor alles dat leeft. Deze visie neemt de chef-kok mee naar het diner in de moestuin van Bijzonder Brabants. Beschikbaar gesteld door restaurant
Bij Albrecht. (Klik hier voor meer informatie)

LOGO Bij Albrecht Foodspecialist
(Klik hier om een bod uit te brengen)
(De online veiling op marktplaats eindigt op vrijdagavond 10 juni om 0.00 uur, waarna het item op zaterdag 11 juni tussen 16.00-17.00 uur verder 'live' wordt geveild (startend op het eindbod van de online veiling) op het CKE tijdens de muzikale benefietmiddag voor KiKa.